søndag, juli 09, 2006

Dansk turistbus i færdselsuheld i Norge

Imorgen kommer min mor hjem fra sin ferie, som gik til Nordkap. Det bliver dog noget tidligere end planlagt, da de kom ud for en ulykke. Det var min mor, som blev undersøgt på hospitalet, da hun havde ondt i ryggen - lægen mente, at det nok kun var noget med musklerne, og det er vi meget glade for!

Citat fra Politiken.dk:

"Dansk turistbus i færdselsuheld i Norge

Ingen af de 50 danske passagerer blev dog alvorlig kvæstet. Bussen kommer fra Dania Rejser i Lyngby.

En dansk turistbus fra Lyngby med omkring 50 passagerer blev søndag eftermiddag involveret i et færdselsuheld i Finnmark i Norge.

Politiet i Vestfinnmark oplyser til Ritzau, at alle passagererne skulle være fra Danmark, men at ingen af dem blev alvorlig skadet. En enkelt måtte dog en tur på sygehuset for at blive undersøgt for et slag i ryggen.

Ramte campingvogn
Trafikuheldet skete mellem Skaidi og Alta i Finnmark, hvor bussen ramte en campingvogn, kørte af vejen og endte i vandet.

»Det var et rent held, at bussen ikke væltede, da den kørte af vejen. Chaufføren forhindrede nok en katastrofe ved at holde køretøjet på hjulene«, siger operationsleder Olaf Andreassen fra Vestfinnmark politikreds til Finnmark Dagblad.

Ifølge politiet kommer Bussen fra rejsebureauet Dania Rejser i Lyngby.
/ritzau/"




Link





Link
Previous | Next


Link


Link